Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< juni 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22
 
 
 
1
2
3
4
23
5
6
7
8
9
10
11
24
12
13
14
15
16
17
18
25
19
20
21
22
23
24
25
26
26
27
28
29
30
 
 

Muziekvereniging CrescendoAdresgegevens Parkweg 3
3842AD HARDERWIJK
Postadres
kievitmeen 47
3844XB HARDERWIJK
Openingstijden
Ma18:00 - 21:30 u
Wo18:00 - 19:30 u

De drumfanfare bestaat uit een groep enthousiaste muzikanten die onder leiding staan van Willem Jan Visser.

In de fanfare worden de volgende instrumenten bespeeld: bugels, cornetten en trompetten, baritons, saxofoons, dwarsfluiten, trombones, bassen, hoorns, snaredrums, basedrums, bekkens en andere effect instrumenten.Het repertoire bestaat veelal uit herkenbare en populaire muziek, wat voor veel muzikanten aantrekkelijk is om te spelen en voor toeschouwers prettig in het gehoor ligt.

Voor al het instrumentarium zoeken wij nog enthousiaste muzikanten die onze fanfare willen komen versterken. Het stoffige imago wat een fanfare regelmatig heeft, is totaal niet van toepassing op muziekvereniging crescendo.

Muziekvereniging crescendo verzorgd regelmatig concerten. Bijvoorbeeld concerten in de regio als de avondvierdaagse, intocht van Sinterklaas en natuurlijk voor onze donateurs.

Als enige vereniging in Harderwijk hebben wij nog straat/marcheer optredens, deze worden vaak met de hele vereniging verzorgd.

U bent elke maandag van harte welkom om eens binnen te lopen tijdens een repetitie (19.30 t/m 21.00) in estrado, parkweg 3.Muziekkorps Cresendo Harderwijk

Majoretten is een sport die vanaf 6 jaar te beoefenen is bij muziekvereniging Crecendo, zowel door jongens als door meisjes.

Bij straatoptredens van de vereniging lopen zij voor het orkest uit, samen met de Color Guard.

Daarnaast worden er geregeld met succes, concoursen en festivals bezocht. Waar zij als individueel of groep aan mee kunnen doen en al vele prijzen mee naar huis hebben genomen.

Zowel motorisch als muzikaal word het kind ontwikkelt. Leert het verschillende dansvormen en daarnaast de kunsten van de baton.

Mail voor info en kom gerust eens kijken op een woensdagavond vanaf 18.oo bij Landstede, locatie Kranenburg. (Mecklenburglaan 3, 3843BN Harderwijk)
18.00 t/m 18.45 Opleidingsteam majorette
18.45 t/m 19.30 A Team majorette

Color Guard is een fenomeen dat uit Amerika is komen overwaaien.

Bij Crescendo lopen de Colorguard mee op straat wanneer de muziekvereniging een optreden heeft.

Hier lopen zij met vlaggen waarmee zij de show stelen!

Daarnaast draaien zij mee met de winterguard van CGN. Dit betekent meedraaien in een wedstrijdseizoen wat loopt van begin januari tot eind maart. Tijdens deze shows met de behoorlijke spanning, inspanning en ontspanning is het van belang om zo hoog mogelijk te scoren. Met verschillende attributen zoals de vlaggen, rifles en sables komen de mooiste shows tot stand. Maar vooral het plezier hebben in dat wat je doet is het allerbelangrijkste.

Colorguard groep the Switch, gestart in 2005, is een nog kleine groep die met elkaar al een aantal shows hebben gemaakt. Dans, drama, technieken van vlag, sable en rifle zijn onderdelen waar op getraind word.

Nieuw dit seizoen zijn de cadets, Jongeren vanaf 6 jaar die de eerste basistechnieken van het Color Guard gaan leren. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom!

19.00 t/m 21.30 Color Guard
Deze trainingen worden gegeven in de gymzaal van Landstede locatie Kranenburg te Harderwijk

Music For Kids is een programma dat is opgezet voor jeugd vanaf 8 jaar.

In het programma worden kinderen klassikaal de basis bijgebracht van het muziek maken. Met een instrument naar keuze kunnen de "Kids" leren hoe zij; samen kunnen muziek maken, theorie, muziek noten herkennen en spelen.

Het Music For Kids programma duurt tien weken lang. In deze tien weken komt alles aan bod om een basis in het muziek maken te hebben. De laatse week zullen de "Kids" zelfs een concert voor familie en andere geïnteresseerde geven.

Aan het einde van Music For Kids traject kunnen de deelnemers besluiten om lid te worden van de muziekvereniging Crescendo. Hier zullen zij zich verder kunnen ontwikkelen en deelnemen aan een opleiding van het A-diploma van een instrument naar keuze. Tijdens deze opleiding zullen zij plaatsnemen in het opleidingsorkest waar zij gezamenlijk leren muziek maken.

Deelnemen aan het Music For Kids programma kan al vanaf € 50 p.p. en aanmelden kan via socialcrescendo(at)gmail.com


« terug


Muziekverenigingen - Muzikanten - Verenigingen