Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< maart 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9
 
 
1
2
3
4
5
10
6
7
8
9
10
11
12
11
13
14
15
16
17
18
19
12
20
21
22
23
24
25
26
13
27
28
29
30
31
 
 

Welke baan wil jij op 1 dag?

Welke baan wil jij op 1 dag?
Geplaatst 26 september 2016

AANKONDIGING JUBILEUMEDITIE ‘WEEK VAN DE ARBEIDSMOBILITEIT'
3 oktober t/m 14 oktober 2016

Van 3 oktober t/m 14 oktober organiseert Veluwe Portaal voor de vijfde keer de ‘Week van de Arbeidsmobiliteit'. In deze twee weken kunnen werknemers één of meerdere dagen een kijkje in de keuken nemen bij een bedrijf in de regio en workshops volgen.

Winst voor werkgever en werknemer
Het doel van de week is om werkgevers en werknemers op een positieve manier bewust te maken van de noodzaak van arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers. Veranderen van baan is een grote stap en werknemers weten vaak niet wat er nog meer te koop is in de buurt. Tijdens de ‘Week van de Arbeidsmobiliteit' maken werknemers op een laagdrempelige manier kennis met andere bedrijven. Oók doen ze hiermee inspiratie op om hun eigen functie binnen de organisatie te verrijken en na te denken over hun toekomstige ontwikkeling. Werkgevers krijgen de mogelijkheid om zich te presenteren als aantrekkelijk werkgever voor potentiële nieuwe werknemers.

Workshops tijdens de ‘Dag van de Arbeidsmobiliteit'
Tijdens de ‘Dag van de Arbeidsmobiliteit, donderdag 13 oktober, worden negen praktische workshops aangeboden voor alle medewerkers én HR-professionals uit de regio. De rode draad van alle workshops is: arbeidsmobiliteit. Enkele voorbeelden zijn "Gezonde leefstijl" door de Gelderse Sport Federatie, "Heb jij het stuur van je loopbaan in de hand?" door Windesheim. "Persoonlijke Elevator Pitch' door Landstede, "CV-check" door Staatvandienst en "Bewegen werkt! Praktijkvoorbeeld" door Perspectief Groep. Voor meer workshops bekijk de website veluweportaal.nl.

HR-werkgeversnetwerkbijeenkomst
Donderdag 6 oktober is er tijdens de jubileumeditie van de ‘Week' ook een netwerkbijeenkomst waar HR-professionals en werkgevers ervaringen en kennis kunnen uitwisselen en kunnen netwerken.

Informatie
Kijk voor meer informatie op veluweportaal.nl. Daar staan de 20 deelnemende werkgevers vermeld en het aanbod van beschikbare baanwissels waar werknemers zich voor kunnen opgeven. Deelname aan zowel de baanwissels, de workshops als de HR-netwerkbijeenkomst is kosteloos!

Deze jubileumeditie van de ‘Week van de Arbeidsmobiliteit' wordt mede mogelijk gemaakt door VNO-NCW Noord-Veluwe en Rabobank Randmeren.« terug

Rabobank Randmeren
Adresgegevens
Hoofdweg 3
3842GZ Harderwijk
Telefoon
T 033-4675500


Vakgarage Kievit Auto Werkplaats
Coolaction Ermelo Harderwijk Airconditioning Warmtepompen
WAUW Harderwijk Online Marketing
In Between Curtains en Carpets
Verzekeringen Kantoor Van den Berg Harderwijk