Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< maart 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9
 
 
1
2
3
4
5
10
6
7
8
9
10
11
12
11
13
14
15
16
17
18
19
12
20
21
22
23
24
25
26
13
27
28
29
30
31
 
 

Rabobank steunt stap Wim Sederel naar Energieco-operatie Endura

Rabobank steunt stap Wim Sederel naar Energieco-operatie Endura
Harderwijk Geplaatst 7 maart 2017

Wim Sederel gaat per 1 juli 2017 aan de slag als directeur bij Energiecoöperatie Endura in Harderwijk. Rabobank steunt deze stap en onderstreept daarmee haar blijvende betrokkenheid bij de verduurzaming van de regio.

Van coöperatie naar coöperatie
Voor Wim Sederel is het een langgekoesterde droom die werkelijkheid wordt. "Ik neem afscheid van één van de mooiste coöperaties van Nederland, de Rabobank. Rabobank heeft mij het afgelopen jaar de mogelijkheid gegeven om mijn ambities in duurzaam ondernemen te verkennen. Daarmee laat de bank zien écht betrokken te zijn bij duurzaamheid in de regio. Nu mag ik met trots zeggen dat ik de aanjager wordt van de startende Energiecoöperatie Endura." Rabobank ziet deze stap als een positieve beweging voor de regio. "Harderwijk en omgeving hebben initiatieven zoals Endura hard nodig om de leefomgeving mooi te houden, ook voor onze toekomstige generaties. Daarom steunt Rabobank een pionier zoals Wim Sederel graag in zijn missie om het werkgebied groener te maken" aldus Hans van de Guchte, directievoorzitter Rabobank Randmeren.

Wat is Endura?
Energiecoöperatie Endura heeft de ambitie om Harderwijk en Hierden ‘groener' te maken en zuinig om te gaan met energie. Hun deelname aan de finaleavond van het Rabobank Samen Sterker Fonds, eind vorig jaar, leverde de startende coöperatie € 5000,- op om hun plannen verder te ontwikkelen. Recent ondertekende de voorzitter van Endura, Ruud Mantingh, een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Harderwijk. En nu, met de komst van Wim Sederel als directeur wordt de positie van Endura verder verstevigd. "Wim heeft een groot netwerk in Harderwijk en omgeving. Hij kent veel inwoners en zijn relaties met ondernemers, verenigingen en stichtingen maken het mogelijk om hen te betrekken bij onze doelstelling om duurzame energie te produceren en CO2 uitstoot te reduceren. We hebben Wim leren kennen als een coöperatie-man in hart en nieren" aldus Mantingh.

Nieuwe kantoordirecteur Rabobank Harderwijk
Wim Sederel heeft zich als kantoordirecteur jarenlang ingezet voor klanten, verenigingen, stichtingen en de culturele sector in Harderwijk. Rabobank bedankt hem voor zijn jarenlange toewijding en wenst hem veel succes met zijn nieuwe rol bij Endura. Ook in de toekomst wil Rabobank dichtbij en benaderbaar blijven. Daarom benoemt de bank binnenkort een nieuwe kantoordirecteur voor haar Harderwijkse klanten.


Meer informatie | Rabobank Randmeren Harderwijk

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Rabobank Randmeren
Adresgegevens
Hoofdweg 3
3842GZ Harderwijk
Telefoon
T 033-4675500


Zakelijk inkomensbeheer Financial Health
In Between Curtains en Carpets
Verzekeringen Kantoor Van den Berg Harderwijk
Wok Inn Ermelo
Massagetherapie Willy van Brussel Harderwijk