Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< februari 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
7
13
14
15
16
17
18
19
8
20
21
22
23
24
25
26
9
27
28
 
 
 
 
 

Supportersvereniging VVOG-Zaterdag (Zavo)

Zavo

De ZAVO (ZAterdag VOetbal) is de supportersvereniging van VVOG.

De supportersvereniging ZAVO telt ongeveer 250 leden. Door lid te worden (12 euro per jaar) steunt u de supportersvereniging ZAVO en profiteert u tevens van kortingen op activiteiten en de supportersbus.

De doelstelling van de supportersvereniging ZAVO is: Binding & Support. Dit doet de supportersvereniging ZAVO door allerlei activiteiten te organiseren voor de diverse geledingen van VVOG.
Hierbij kan gedacht worden aan activiteiten voor en na de wedstrijd van VVOG 1, een grote thema-avond, kinderfeesten, klaverjassen. Kortom, de ZAVO voor extra beleving en sfeer.
De supportersvereniging ZAVO richt zich daarom niet enkel op activiteiten tijdens de thuiswedstrijden van de 1e elftal van VVOG. De ZAVO is er voor heel VVOG. Van dolfijntje tot ondersteunend lid.


Supportersbus

Ieder seizoen kunt u ons vlaggenschip weer volgen met de door de supportersvereniging ZAVO georganiseerde busreizen. Om mee te kunnen hoeft u geen lid van de supportersvereniging ZAVO of VVOG te zijn. Iedereen is welkom. Leden van de Supportersvereniging ZAVO krijgen een mooie korting.

Vertrektijden bus
De vertrektijden van de bus worden gepubliceerd op de website van VVOG. We vertrekken op tijd zodat we tijdig voor de wedstrijd aanwezig zijn. Op de langere afstanden maken we een of meerdere stops voor onze rokende medepassagiers.

Aan boord kunnen alcoholische en niet alcoholische dranken worden genuttigd. Bij alle reizen wordt er tevens voor verloting en een versnapering gezorgd. Na de wedstrijden rijden we direct weer richting Harderwijk. De tijd van terugkomst is afhankelijk van de reisafstand, maar is zeker voor 19:00 uur.

 

Naast het 'gewone' lidmaatschap kunt u ook lid worden van de Club van 100 (45 euro per jaar). De Club van 100 is een onderdeel van de Supportersvereniging ZAVO en zorgt d.m.v. extra financiële middelen voor de realisatie van allerlei activiteiten, die zonder deze sponsoring geen doorgang zouden kunnen vinden. Vanzelfsprekend genieten leden van de Club van 100 ook allerlei voordelen en wordt er jaarlijks tijdens de jaarvergadering een mooie prijs onder hen verloot.


« terug


Verenigingen - Voetbal