Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< februari 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
7
13
14
15
16
17
18
19
8
20
21
22
23
24
25
26
9
27
28
 
 
 
 
 

Tafelronde Harderwijk

De Nederlandsche Tafelronde, een actieve en inspirerende service-organisatie.tafelronde harderwijk_de ronde tafel harderwijk_ondernemers_kennis_ervaring_vriendschap

Missie
Doelstellingen van de Nederlandsche Tafelronde De Tafelronde, rekening houdende met en eerbiedigende iedere godsdienstige en levensbeschouwelijke overtuiging, stelt zich ten doel: * Het verschaffen van inzicht in de wijze, waarop anderen zich, zowel persoonlijk als in hun beroep, ontplooien, en het stimuleren van de leden bij de ontwikkeling van hun eigen persoonlijkheid; * Het versterken bij haar leden van het besef dat ieder op zijn eigen wijze de gemeenschap behoort te dienen; * Het bevorderen van onderlinge vriendschap en wederzijds begrip bij haar leden; * Het bevorderen van internationale vriendschap, samenwerking en begrip.

Beschrijving
De Nederlandsche Tafelronde, een actieve en inspirerende service-organisatie

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Dit is - kort en bondig - de Nederlandsche Tafelronde. Een club voor mannen tussen... de ca. 25 en maximaal 40 jaar. Een serviceclub, dat zeker. Want naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

Momenteel bestaat de Nederlandsche Tafelronde uit ruim 3.000 leden, verdeeld over 190 plaatselijke clubs (Tafels). Het onderhouden van internationale contacten krijgt binnen de Nederlandsche Tafelronde veel aandacht. Het is immers één van de doelstellingen om vriendschap en wederzijds begrip ook op internationaal niveau te bevorderen. Daarnaast hebben landelijke serviceprojecten soms een internationaal karakter.

tafelronde harderwijk_de ronde tafel harderwijk_ondernemers_kennis_ervaring_vriendschap
Leden:

Jan Kamphorst
Egon van de Kamp
Jochem Sluis
Erik Kuper
Mark Vugteveen
Marthijn Huisman
Armand Janisse
Gerben Kevelam
Kees van Dorp
Bennie Melissen
Erik Toes
Bart Prinsen
Pieter Lammers
Dave Moraal
Nick van Moerkerk« terug


Clubs - Ondernemersverenigingen - Verenigingen