Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< februari 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
7
13
14
15
16
17
18
19
8
20
21
22
23
24
25
26
9
27
28
 
 
 
 
 

Jachthonden opleiding Harderwijk

De jachthondenopleiding Harderwijk maakt deel uit van de zelfopleiding jachthonden van de Koninklijke Nederlandse Jagers Vereniging (KNJV) gewest Veluwe en heeft zich tot doel gesteld om de voorjager te trainen om met zijn of haar hond (jachthondenras) voor het gebruik tijdens de jacht of voor de deelname met zijn of haar hond aan proeven zoals die georganiseerd worden onder auspiciën van de KNJV of de rasverenigingen.
Om deze doelstelling te behalen biedt de Jachthondenopleiding Harderwijk de volgende trainingen aan:

PUPPYTRAINING

De puppytraining is voor de allerjongsten. Een goede basis is van heel groot belang voor de verdere toekomst van uw pup. De puppytraining is bedoeld voor mensen die affiniteit hebben jacht of jachthondenproeven en een pup hebben van een jachthondenras of een bastaard van 2 jachthondenrassen.

 

C, B en A-TRAININGEN

Rond het moment dat de zomertijd weer ingaat beginnen wij weer met de training voor C, B en A-diploma op de maandagavond om 19.00 uur op één van de trainingslocaties.

De deelnemers verzamelen zich en gaan de onderdelen trainen die horen bij het C, B en A-diploma en een voorjager (degene die traint met de hond) leert dan wat belangrijk is voor de C, B en A-diplomaonderdelen .

Na een aantal trainingen wordt er een onderlinge proef gehouden en gekeken of een voorjager en zijn hond op het niveau van de KNJV-proeven is dat hoort bij de kennis en kunde van de voorjager en zijn (jacht)hond.

Aan het eind van de trainingen is het de bedoeling op het niveau van de KNJV-proeven te zijn en het seizoen af te sluiten met een C, B of A-diploma bij de KNJV-proef van Jachthondenopleiding Harderwijk of bij een KNJV-proef elders in Nederland.

De trainingen vinden plaats in de directe omgeving van:

  • Hulshorst
  • Nunspeet
  • Dronten
  • Biddinghuizen
  • Elburg

jachthond jachthondenopleiding

 


« terug


Jacht - Verenigingen