Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

Sport Ermelo Drumble DanceAdresgegevens De Enk 51
3851NW Ermelo
Telefoon
T 06-54222102

ermelo, allesvan, drumble, dance, sport
Drumble Dance!
De nieuwe combinatie van slagwerk en dansen

Hieronder zie je in een kort filmpje wat Drumble Dance is; een video zegt meer dan 1000 woorden!

        

Wat is Drumble Dance?
Drumble Dance is een nieuwe vorm van sporten. De combinatie van muziek en dans maakt het uniek; er wordt gedrumd op grote fitnessballen en daarbij gedanst op muziek. Je bent flink in beweging, het is goed voor de motoriek en conditie en het geeft vooral veel plezier!

        ermelo, allesvan, drumble, dance, sport

Drumble Dance is geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar, iedereen kan er aan meedoen. Het geeft 100% drum- en dansplezier voor iedereen!

        ermelo, allesvan, drumble, dance, sport

Workshops en lessen
Drumble Dance wordt gegeven in wekelijkse groepslessen. Deze lessen zijn ingedeeld in diverse leeftijdscategorieën: kinderen, jeugd/volwassenen en 55+ers. Iedereen kan een gratis proefles volgen. Laat dit wel van tevoren even weten via info@drumbledance.nl, zodat er voldoende materialen voor iedereen aanwezig zijn.

        ermelo, allesvan, drumble, dance, sport

Naast wekelijkse lessen, geeft Drumble Dance ook workshops. Dit kan in de vorm van een (kinder-)feestje of voor bedrijven in de vorm van ontspanning of teambuilding. Met teambuilding staan samenwerken, leiding geven, volgen, luisteren en communiceren op een plezierige manier centraal. Je kunt verwachten dat je uitgedaagd wordt om uit je comfortzone te stappen en zo met je team een nieuwe manier van samenwerken te ervaren.

         ermelo, allesvan, drumble, dance, sport

Drumble Dance workshops kunnen ook gegeven worden op de buitenschoolse opvang en scholen (bijvoorbeeld in plaats van een gymles of tijdens een afsluitings- of feestdag). Deze workshops zijn goed voor de kinderen; het heeft een zeer positieve invloed op de intelligentie en de sociale en emotionele vaardigheden.

"Even nergens aan denken en vooral plezier maken met de rest van je groep"

        ermelo, allesvan, drumble, dance, sport


« terug


Dansen - Sport

Gerelateerd nieuws

Drumble Dance verrast Stadsdennen

Geplaatst 28 maart 2017

Drumble Dance verrast Stadsdennen

Op zaterdag 11 maart 2017 heeft Drumble Dance 3x een presentatie met aansluitend een workshop gegeven voor het winkelend publiek in Winkelcentrum Stad

Meer lezen