Alles van Harderwijk
Bekijk de agenda
< februari 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
7
13
14
15
16
17
18
19
8
20
21
22
23
24
25
26
9
27
28
 
 
 
 
 

Stichting De Maretak VeluweTelefoon
M +31 648192231

De doelstelling van de stichting:

Opzetten en aanbieden van een steunpunt voor mensen met kanker en hun naasten, waar mogelijkheden aangereikt worden een weg te vinden in het verwerkingsproces door onder andere het geven van voorlichting, het leggen van onderlinge contacten en het houden van activiteiten; het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevordelijk zijn.

De stichting richt zich daarbij op drie sectoren:

Inloophuis

Het inloophuis wil een plek zijn waar een luisterend oor geboden wordt. Een plek waar je stil kunt staan om een moment rust te beleven. Een plek om op adem te komen, te luisteren, om te vertellen, om te ontmoeten. Een plek om even jezelf terug te vinden.

Kanker in Beeld Veluwe

De stichting wil mogelijkheden bieden om bijvoorbeeld door middel van schilderen, tekenen, boetseren, dichten en schrijven en andere vormen van creatief bezig zijn te komen tot innerlijke ontspanning, verwerkingsprocessen op gang te helpen en de positieve levenskracht te hervinden. Tevens zullen er mogelijkheden gerealiseerd worden door middel van exposities en dergelijke anderen te inspireren.

Verder in Balans Veluwe

De Maretak wil verschillende vormen van lichamelijke activiteiten aanbieden om de conditie weer op te bouwen. Te denken valt aan zwemmen, wandelen, fietsen en aangepaste vormen van krachttraining. Ook ontspanningsoefeningen, visualisatieoefeningen en yoga behoren tot deze categorie. Activiteiten Stichting de Maretak Harderwijk.

Activiteiten Stichting de Maretak Harderwijk

Iedere donderdagmiddag
Inloophuis De Maretak.13.30-16.00 uur Stichting De Maretak Veluwe houdt inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten in Zorgcentrum De Aanleg aan het Albert Verweyplein. www.demaretakveluwe.nl

Iedere donderdagmorgen
Aquasport De Maretak. 10.15-11.15 uur. Iedere donderdag AQUASPORT voor mensen met kanker en hun naasten in Sport- en Aquacentrum De Sypel in Harderwijk. Normale entreeprijs. Eerste les gratis.
www.demaretakveluwe.nl

Iedere donderdagmorgen
Aquafit De Maretak.11.00-12 uur. Iedere donderdag AQUAFIT voor mensen met kanker en hun naasten in Sportcentrum Calluna in Ermelo. Normale entreeprijs. Eerste les gratis.
www.demaretakveluwe.nl

Iedere donderdagmorgen
Aquasport De Maretak. 08.45-09.45 uur. Iedere donderdag AQUASPORT voor mensen met kanker en hun naasten in Sport/ en Recreatiecentrum De Brake in Nunspeet. 10-badenkaart € 60.25 Eerste les gratis.
www.demaretakveluwe.nl

 

 

 


« terug


Hulpverleningsorganisaties - Stichtingen - Verenigingen - Zorgcentra